Toimistomme suljettu 1.7.-1.8.2016 HYVÄÄ KESÄÄ!  

 

Nuorten Akatemian tunnistaa erityisesti uutta luovasta, sektorirajat ylittävästä yhteistyöstä. Tarjoamme nuorten kanssa erityislaatuisia palveluita kumppaniorganisaatioidemme tarpeisiin.

Toimintamme koostuu yhteistyössä toteutetuista hankkeista. Kanssamme toimii mitä erilaisimpia nuoriin liittyviä kumppaniorganisaatioita. Uuden strategiamme mukaisesti suuntaudumme myös entistä enemmän yritysten ja yhteisöjen kanssa tehtäviin yhteiskehittelyhankkeisiin, joissa keskeisessä asemassa on nuorten ääni.

Tarjoamme palveluita myös suoraan nuorten parissa toimiville aikuisille, lue lisää opettajien Note-koulutoiminnasta ja nuortenohjaajien työkaluista Mahis- ja tukiparitoiminnassa

Tutustu ajankohtaisiin uutisiin, meneillään oleviin hankkeisiin sekä koulutoimintaamme. 

Lisätietoja Oma valinta-hankkeesta sekä Mahiksesta hankkeiden omilla nettisivuilla. 

 

 

 
 

Seuraa meitä Twitterissä

Twitter-fiidissämme kerromme ajankohtaiset ja kiinnostavat ilmiöt nuorten maailmasta, nuorten kanssa tehtävästä työstä ja nuoriin liittyvistä yhteiskunnallisista asioista.

Twitter-fiidiimme

Tilaa Nuorten Akatemian uutiskirje

Uutiskirjeessämme saat kerran kuussa suoraan sähköpostiisi tiedot ajankohtaisesta toiminnastamme. Mukana aina myös kalenteri, josta näet Nuorten Akatemian tulevat koulutukset, tuenhaut ym.

Tilaa uutiskirje