Tule mukaan!

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökouluja erilaisiin testi- ja työpajoihin. Ohjaamme myös erilaisia tapahtumia ja koulutuksia. Jos kiinnostuit, ole suoraan yhteydessä kouluvierailija@nuortenakatemia.fi

Esimerkkejä meneillä olevasta oppilaitosyhteistyöstä

Toteutamme yläkoulujen, lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten kanssa erilaisia pidempikestoisia yhteistyöhankkeita. Temaattisesti yhteistyömme sisältää niin terveys- ja seksuaalikasvatusta kuin työelämäyhteistyötä ja vapaaehtoistyön integroimista osaksi opetusta. Koulut saavat meiltä nuorten työpajoja, ideointisessioita sekä materiaaleja nuorten osallisuuden lisäämiseen ja nuoret pääsevät tekemään erilaisia kokeiluja kouluarjessa.

Tilaa Note ­viesti:

Tilaa kuukausittain ilmestyvä opettajille suunnattu Note-sähköpostiviesti, jossa esittelemme uusimmat kouluvierailut, tapahtumat ja materiaalit.

Liity NOTE- whatsapp ryhmään:

Nuorten Akatemian koulutoimintaan suunnatussa NOTE- Whatsapp -ryhmässä saat parhaat näkymät järjestömme toimintaan. Whatsappissa tehdään esim. testipajaryhmien pikahakuja kouluille, jaetaan fiiliksiä tapahtumistamme ja kysellään kentän kuulumisia erilaisiin teemoihimme liittyen. Kokeile uutta sisäpiirikytköstä!

Näin liityt Nuorten Akatemian NOTE- Whatsapp-ryhmään:

1. Lisää puhelimesi yhteystietoihin numero 044 4165 494 ja anna yhteystiedolle nimi, vaikkapa ”Nuorten Akatemia/Henri”. Whatsapp ei toimi, ellemme ole yhteystiedoissasi

2. Lähetä äsken luomaasi yhteystietoon Whatsappissa viesti, josta käy ilmi, että haluat liittyä ryhmään. Esimerkiksi ”Moi, liityn NOTE-ryhmään. T. Sirkku/Kauhavan yläaste”

3. Lisäämme sinut listallemme, ja alat saada ryhmän viestejä! Juttele myös meillepäin!

Emme luovuta yhteystietojasi eteenpäin. Jos haluat poistua ryhmästä, lähetä meille Whatsappissa viesti PERU.