Tilaa uutiskirjeemme ja Note-viestit opettajille

Tilaa

Osallisuuskoulutus

Jämsän kaupungin yläkouluissa kevät toi mukanaan liikuntavälkät, välipalakokeilut, oppilaiden organisoiman Ninja Warrior-radan ja nuorten itse tekemät taukoliikuntavideot. Vantaan Jokiniemen koulussa oppilaiden sokeripalanäyttelyt ovat herättäneet koulun välipalatarjonnan uudistamiseen,  Mustasaaren keskuskoulussa liikuntasalin ovet on avattu välituntikäyttöön…

Kaipaatko sinäkin tällaista kokeilukulttuuria omaan kouluusi? Pohditko, miten saada nuoria innostettua toimintaasi?  Osallisuuskoulutuksesta saat kattavat ja käytännönläheiset työkalut oppilaiden osallisuuden vahvistamiseen sekä toiminnalliseen opetukseen.

Nuorten Akatemian vetämä koulutuspäivä rakentuu opettajien koulutuksesta sekä peruskouluikäisille nuorille suunnatusta Idealaboratoriosta. Nuorten Akatemia koostaa opettajien koulutuksen ja Idealaboratorion pohjalta alueellisen raportin ja toimenpide-ehdotukset toiminnan jatkolle.

Koulutuspäivän keskeisiä päämääriä ovat:

Kouluttaja:
Henri Karjula, LM

Henri on erittäin luova ja inspiroiva kouluttaja. Hänen energinen ja mutkaton esiintymistapansa pitää hyvin mielenkiinnon ja keskittymisen yllä koko koulutuksen ajan. Henri yhdistelee koulutuksissaan luento-osuuksia, työpajoja sekä energisoivia ja toiminnallisia työskentelymenetelmiä.

Henrillä on työkokemusta sekä koulumaailmasta että järjestötoiminnasta. Hän on myös kouluttanut tuhansia opettajia. Niinpä Henrillä on ammattitaitoa ja näkemystä, jonka avulla hän voi vastata koulutettavien monipuolisiin tarpeisiin.

Kouluspäivän hinta:
1200 e (+ matkat)

Lisätietoja:
Henri Karjula
henri.karjula@nuortenakatemia.fi
044 297 6594

Osallisuuskoulutus