Tilaa uutiskirjeemme ja Note-viestit opettajille

Tilaa

Mahis - vapaa-ajan ryhmätoimintaa

mahis_1920x780

Mahis on pitkäikäisin hankkeemme ja voi edelleen hyvin. Vuonna 1998 Kirkon yhteisvastuukeräyksellä käynnistämässämme Mahiksessa aikuinen tukee haavoittuvassa elämäntilanteessa olevia nuoria elämän haltuunotossa mielekkään vapaa-ajan ryhmätoiminnan avulla.

Mahiksessa on 20 vuoden aikana koulutettu lähes 2200 Mahis-ohjaajaa ja ohjaajien luotsaamia Mahis-ryhmiä on käynnistynyt yli 2000. Mahiksen vaikuttavuus on tunnustettu sosiaali- ja terveysministeriön varhaisen puuttumisen Varpu-palkinnolla.

Tällä hetkellä toteutamme Mahista yhdessä kumppanijärjestöjen – Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry, 4H-liitto ry, Nuorten Keski- Suomi ry, Joensuun Pelastakaa Lapset ry, Kirkkohallitus ja Luonto-Liitto – kanssa. Mahista rahoittaa Raha-automaattiyhdistys ja yrityskumppaneina mukana ovat Alko ja Nordic Morning.

Lisätiedot:
Saara Kallio-Kokko
kehittämispäällikkö

saara.kallio-kokko[at]nuortenakatemia.fi
p. 050 590 5123

Mahis - vapaa-ajan ryhmätoimintaa

Pohjoismainen viestintäkonserni Nordic Morning on tukenut  Mahis-toimintaamme vuoden 2014 alusta. Taloudellisen tuen lisäksi konsernin työntekijät tarjoavat viestintävalmennusta nuorten Mahis-projekteille.

Tutustu Nordic Morningiin: www.youtube.com/watch?v=kWzN6TZuhiA

Tutustu Mahikseen: www.mahis.info

Lue lisää hankkeesta: Mahis