Tilaa uutiskirjeemme ja Note-viestit opettajille

Tilaa

Kouluvierailutoiminta jatkuu taas. Valitse ja tilaa!

Nuorten Akatemia tarjoaa jälleen maksuttomia kouluvierailuja ympäri Suomen eri kouluasteille.

Yläkoulun 8-9-luokkalaisille tarjoamme Ilmari-ilmastotyöpajaa, jossa oppilaat pääsevät matkaamaan 16-vuotiaan Vennin kanssa Kolumbiassa ja Euroopan interraililla. Matkalla tutustutaan ilmastonmuutoksen ratkaisuihin, nuoriin ilmastovaikuttajiin sekä eurooppalaiseen ilmastopolitiikkaan.

9-luokkalaiset ja toisen asteen opiskelijat pääsevät Tarinoita solidaarisuudesta -videotraileripajassa tutustumaan eri puolilla maailmaa tehtyihin hyviin tekoihin ja solidaarisuuden käsitteeseen. Työpaja soveltuu monien oppiaineiden opetussisältöihin, esimerkiksi äidinkieleen, kuvaamataitoon, yhteiskuntaoppiin, uskontoon ja elämänkatsomusoppiin.

Unelmatyöpajoissa lukiolaiset ja ammatillisten oppilaitosten opiskelijat pääsevät pohtimaan omia unelmiaan taloushallinnan keinoin. Kouluvierailun aikana nuoret pohtivat omia tulojaan ja menojaan sekä unelmiin säästämistä.

Etsimme myös testiluokkia testaamaan uusia kouluvierailuhankkeitamme! Haussa on luokkia eri kouluasteilta. Lue lisää täältä.

Ajan tasalla olevat tiedot meneillään olevista ja uusista kouluvierailuista saat Note-viestin kautta. Tilaa Note itsellesi! Laitamme postia kerran kuukaudessa.

Kouluvierailutoiminta jatkuu taas. Valitse ja tilaa!