Lähde yhteistyöhön kanssamme
ja tavoita nuoret osallistamisen keinoin
 

Miten organisaatio voi tavoittaa nuoret kohderyhmänä? Ottamalla nuoret mukaan, tietysti!
Nuorten Akatemia yhdistää nuoria ja nuorten näkemyksistä kiinnostuneita yrityks ja yhteisöjä. Vuorovaikutuksesta syntyvistä ratkaisuista hyötyvät niin nuoret kuin yhteistyökumppanimmekin. 

Nuoret ovat nuoruuden asiantuntijoita, ja mahdollisuuksia heidän kanssaan toimimiseen ja kehittämiseen on lähes rajattomasti! He voivat vaikkapa olla mukana ratkaisemassa yrityksen yhteiskuntavastuun haasteita, tuottamassa ideoita asiakaspalvelun kehittämiseksi tai pohtimassa, miten julkishallinnollisen organisaation palvelut osuisivat entistä paremmin nuorten tarpeisiin.  

Me Nuorten Akatemialla olemme nuorten osallisuuden asiantuntijoitaOlemme laajasti verkostoitunut toimija ja toiminnallisuus, fasilitointi ja vuorovaikutusosaaminen ovat osaamisemme ydintä. Yhteistyöhankkeissa ja projekteissa autamme kumppaneitamme tavoittamaan nuoret osallistamisen keinoin. Teemme yritysten ja yhteisöjen kanssa monipuolista yhteistyötä, jräätälöimme yhteistyön aina tilanteeseen ja tarpeeseen sopivaksi. Olemme toteuttaneet niin yksittäisiä työpajoja kuin pitempikestoisia kehittämisprojektejakin. 

 

Mitä jos pidettäisiin yhdessä nuorten puolta? Lue lisää yhteistyömahdollisuuksista ja toimintatavoistamme alta ja ota yhteyttä!

Urpo Uusitalo
Kumppanuuspäällikkö
urpo.uusitalo[at]nuortenakatemia.fi
+358 40 099 5546

Palvelut

Case-esimerkit