Lähde yhteistyöhön kanssamme
ja tavoita nuoret osallistamisen keinoin
 

Miten organisaatio voi tavoittaa nuoret kohderyhmänä? Ottamalla nuoret mukaan, tietysti!
Nuorten Akatemia yhdistää nuoria ja nuorten näkemyksistä kiinnostuneita yrityks ja yhteisöjä. Vuorovaikutuksesta syntyvistä ratkaisuista hyötyvät niin nuoret kuin yhteistyökumppanimmekin. 

Nuoret ovat nuoruuden asiantuntijoita, ja mahdollisuuksia heidän kanssaan toimimiseen ja kehittämiseen on lähes rajattomasti! He voivat vaikkapa ratkaista yrityksen yhteiskuntavastuun haasteita, tuottaa ideoita asiakaspalvelun kehittämiseksi tai pohtia, miten julkishallinnollisen organisaation palvelut osuisivat entistä paremmin nuorten tarpeisiin.  

Me Nuorten Akatemialla olemme nuorten osallistamisen asiantuntijoitaOlemme laajasti verkostoitunut toimija ja palvelumuotoilu, toiminnallisuus, fasilitointi ja vuorovaikutusosaaminen ovat osaamisemme ydintä. Yhteistyöhankkeissa ja projekteissa autamme kumppaneitamme tavoittamaan nuoret osallistamisen keinoin. Teemme yritysten ja yhteisöjen kanssa monipuolista yhteistyötä, jräätälöimme yhteistyön aina tilanteeseen ja tarpeeseen sopivaksi. Olemme toteuttaneet niin yksittäisiä työpajoja kuin pitempikestoisia kehittämisprojektejakin.  

Mitä jos pidettäisiin yhdessä nuorten puolta? Lue lisää yhteistyömahdollisuuksista ja toimintatavoistamme alta ja ota yhteyttä!  

Heikki Vuojakoski
Toimitusjohtaja
heikki.vuojakoski[at]nuortenakatemia.fi
+358 40 0413 833

Palvelut

Case-esimerkit