Tilaa uutiskirjeemme ja Note-viestit opettajille

Tilaa

Virtaa asemille- työpajoissa teemoina kohtaamiset sekä liikkuminen

Hämeenlinnassa ja Iittalassa osallistetaan nuoret asemien kehittämiseen työpajoissa keväällä 2017. Projekti on osa Liikenneviraston ja Motivan Liikkumisen ohjauksen 2017 hanketta. 

Virtaa asemille -hankkeen teemoja ovat Hämeenlinnassa kohtaamiset asemalla ja taide kohtaamisen edistäjänä sekä Iittalassa ajatus liikkuvien ihmisten kylästä. Tavoite on tehdä nuorten tuotoksista pieni näyttely sekä Hämeenlinnaan että Iittalaan työpajojen jälkeen. Työpajat pidetään Hämeenlinnassa rautatieasemalla perjantaina 26.5. klo 9-12.20 ja Iittalassa  Iittalan iskuasemalla maanantaina 29.5. Osallistuvat nuoret ovat paikallisia yläkoululaisia. Voit seurata työpajoja myös somessa hashtagilla #nuoretmukaan.

Virtaa asemille- hanketta toteuttavat hankekumppaneina Nuorten Akatemia ja Hämeenlinnan kaupunki. Iittalassa työpaja järjestetään yhteistyössä i-laakso 2030- hankkeen kanssa. Projektin tavoitteena on asemanseudun kehitys nuorten kanssa viihtymisen ja toimivuuden näkökulmasta, sekä saada konkreettisia tuotoksia, jotka toisivat nuorten näkökulmaa asemanseudun kehittämiseen.

 

                         

 

Virtaa asemille- työpajoissa teemoina kohtaamiset sekä liikkuminen